Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα, εκτός από το τυρί (και προαιρετικά το αυγό).
Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας, ανακατεύοντας με το σύρμα τακτικά, σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι όσο επιθυμούμε.
Στο τέλος, πασπαλίζουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο, προσθέτουμε το αυγό (προαιρετικά) και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε με σύρμα να λιώσει.
Αυτή ή μπεσαμέλ είναι με κορν φλάουρ, εύκολη και γρήγορη. Παραμένει βελούδινη, τρεμουλιαστή και αφράτη ακόμα και μετά από ώρες.
Επιπλέον μπορεί να γίνει με ή και χωρίς αυγά.