Εκτελεση
Φροντιζουμε να ξεπαγωσουμε τις γαριδες απο πριν.
Σε βαθύ τηγάνι (με καπάκι) ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, και τις πιπεριές για 3΄-4΄ (προσοχή να μην αλλάξουν χρώμα).
Προσθέτουμε το ρύζι να λαδωθεί και ανακατεύουμε.
Τέλος ρίχνουμε τις ντομάτες, το νερό, αλάτι και πιπέρι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε το βαθύ τηγάνι ή τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄-12΄ έως ότου σκάσει το ρύζι.
Τότε προσθέτουμε τις γαρίδες, το μαϊντανό και τον κρόκο.
Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για επιπλέον 5΄.
Αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο ταμπάσκο.