Καυτερές πιπεριές τουρσί
Για τις καυτερές πιπεριές τουρσί, διαλέγουμε μικρές πιπερίτσες.
Τις πλένουμε πολύ καλά.
Με κοφτερό μαχαίρι τις χαράζουμε τρυπώντας τες ελαφρά σε 2-3 σημεία την καθεμία.
Τις τοποθετούμε σε γυάλινο, αποστειρωμένο βάζο.
Προσθέτουμε το αλάτι και καλύπτουμε τις πιπερίτσες με το ξίδι. Πρέπει να καλύπτονται τελείως. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα πιπέρια.
Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σφραγίζουμε καλά το βάζο και αφήνουμε το τουρσί να «ψηθεί» για τρεις εβδομάδες. Μετά μπορούμε να το καταναλώσουμε.
Δείτε εδώ πώς να αποστειρώσετε το βάζο για να αποθηκεύσετε το τουρσί σας.