Κατσικάκι με άγρια χόρτα
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το κατσικάκι με χόρτα και μάραθο στην κατσαρόλα, τσιγαρίζοντας πρώτα στο λάδι τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το κρέας.
Όταν πάρει χρώμα, περιχύνουμε με το κρασί και βράζουμε για 5΄ σε δυνατή φωτιά για το κατσικάκι με χόρτα.
Ζεματάμε τα χόρτα σε βραστό νερό για 5΄.
Ρίχνουμε στο κρέας τα χόρτα, καλύπτουμε με το νερό και βράζουμε για 45΄.
Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον κρόκο, τον άνηθο και τον μάραθο.;
Για το αυγολέμονο
Χτυπάμε τ’ αυγά, προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια και λίγο ζουμί από το φαγητό.
Το περιχύνουμε στην κατσαρόλα με το κατσικάκι, ανακινώντας κάπου κάπου ώσπου να δέσει το αυγολέμονο.