Για τα κεφτεδάκια ψαριού
Ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για 1-2΄. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Μαδάμε το ψάρι σε μπολ.
Προσθέτουμε τα κρύα σοταρισμένα υλικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε φρυγανιά μέχρι να πλάθεται το μείγμα, περίπου 1 φλ.
Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε κεφτέδες.
Τους ροδίζουμε στο λάδι για 1-2΄από κάθε πλευρά.
Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Στο τηγάνι με το λάδι προσθέτουμε τις ντομάτες.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε 10΄.
Προσθέτουμε ξανά τους ψαροκεφτέδες και τους αφήνουμε να βράσουν για 7-8΄μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.