Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα 24 εκατοστών.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C, στον αέρα.
Σε ένα μπολ, βάζουμε τα αυγά και με το σύρμα τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τo γάλα, το λιωμένo κρύο βούτυρο και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά με το σύρμα να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, το ζαμπόν και το τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τα λαχανικά, το ζαμπόν και το τυρί.
Αδειάζουμε στο βουτυρωμένο σκεύος.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα, σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35’.
Είναι έτοιμη όταν σταθεροποιηθεί και ροδίσει στην επιφάνεια της.
Αφήνουμε να σταθεί για 10´ στη φόρμα.
Μετά κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με σαλάτα, έτσι έχουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα, χορταστικό, για όλη την οικογένεια και όλες τις ώρες!