Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα σκουπίζουμε, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε σουρωτήρι.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να ιδρώσουν για 10΄.
Τα στύβουμε πολύ καλά, να φύγουν τα υγρά τους.
Στο μεταξύ καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη.
Το βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο, το σχοινόπρασο, τον άνηθο, το ξίδι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τα κολοκυθάκια και αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με κουτάλι.
Τέλος, προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε τη σαλάτα καλά και την παγώνουμε.