Εκτέλεση
Πρώτα φτιάχνουμε κουρκούτι
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με 1 κ.γλ. αλάτι και πιπέρι και κάνουμε στο κέντρο μια λακκούβα.
Ενώνουμε το ελαιόλαδο με το νερό και τα ρίχνουμε στο αλεύρι, ανακατεύοντας καλά.
Αφήνουμε σκεπασμένο να σταθεί στο ψυγείο για 20΄.
Η γέμιση
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.
Μόλις περάσουν τα 20΄, χτυπάμε καλά τα ασπράδια και τα ρίχνουμε στο κουρκούτι.
Αφαιρούμε τους στήμονες και τα φυλλαράκια από το κοτσάνι.
Γεμίζουμε προσεκτικά με λίγη από τη γέμιση και στρίβουμε τις άκρες τους ώστε να τη «φυλακίσουμε» μέσα.
Τηγάνισμα
Τα βουτάμε, στο κουρκούτι τα τινάζουμε λίγο και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, να ροδίσουν.
Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε αμέσως.