Εκτέλεση
Βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια σε σουρωτήρι.
Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να σταθούν για 15΄ να βγάλουν τα υγρά τους.
Τα στύβουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο για 5΄ να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε τα κολοκύθια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να πέσει ο όγκος τους στο μισό, για περίπου 6΄.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια κι ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε το μείγμα για 5-10΄ να κρυώσει ελαφρά.
Προσθέτουμε όλα τα βότανα και τα τυριά. Ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε τα αυγά κι ανακατεύουμε.
Σε ταψί στρογγυλό 30 εκ. αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε την φρυγανιά και κρατάμε 2 κ.σ για την επιφάνεια.
Αδειάζουμε την κολοκυθόπιτα, ισιώσουμε την επιφάνεια.
Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για περίπου 30΄ να ροδίσει.
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.