Κοτομπουκιές
Κόβουμε τα φιλέτα σε μακρόστενα κομμάτια σε μέγεθος δαχτύλου ή σε μικρές μπουκιές.
Βάζουμε το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο σε μια σακούλα τροφίμων.
Τοποθετούμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο, χτυπημένα. Αναμειγνύουμε τη φρυγανιά με την παρμεζάνα σε ένα μπολ.
Στρώνουμε σε δίσκο αντικολλητικό χαρτί. Αλευρώνουμε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Ένα ένα τα τινάζουμε και τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό. Αφήνουμε να στραγγίξει το αυγό και τα κυλάμε στη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
Τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα μέχρι να τελειώσουμε με όλα τα κομμάτια.
Αφήνουμε 30΄ στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα για τις κοτομπουκιες.
Για το τηγάνισμα
Ζεσταίνουμε 3 κ.σ. σουσαμέλαιο σε ρηχό τηγάνι αντικολλητικό και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ροδίζουμε για 3΄ τη μία πλευρά, γυρίζουμε απ’ την άλλη πλευρά και ροδίζουμε για 3΄-4΄ μέχρι να χρυσίσουν καλά.
Για το φούρνο
Ή μπορούμε να τα ψήσουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και βάζουμε μια λαμαρίνα να ζεσταθεί καλά. Τη λαδώνουμε με πινέλο και αραδιάζουμε τα παναρισμένα στικς. Ψήνουμε για 8΄-10΄ μέχρι να ροδίσουν και τα γυρνάμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά για 8΄ περίπου. Σερβίρουμε με σπιτική κέτσαπ.