Εκτέλεση
Ανοίγουμε πρώτα τα φιλέτα για γέμισμα.
Γεμίζουμε κάθε φιλέτο κοτόπουλο με μία φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν.
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Ανακατεύουμε αλεύρι και πάπρικα με αλάτι και πιπέρι.
Πανάρουμε το κοτόπουλο.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και λιώνουμε το βούτυρο με το λάδι.
Προσθέτουμε το σκόρδο και αρωματίζουμε.
Ροδίζουμε καλά τα φιλέτα από όλες τις πλευρές, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το ζωμό και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για περίπου 30΄.
Βγάζουμε τα φιλέτα σε πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά.
Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και αφαιρούμε το σκόρδο από τη σάλτσα.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στην κρέμα γάλακτος και το ρίχνουμε στη σάλτσα του τηγανιού.
Αφήνουμε να πυκνώσει για λίγα λεπτά.
Προς το τέλος ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι και πασπαλίζουμε με μπόλικο σχοινόπρασο.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε με πουρέ ή ρύζι και πράσινη σαλάτα.