Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και το φρέσκο κρεμμύδι με τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με κάρυ με ρύζι.