Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ροδίζουμε το κρέας για 4΄- 5΄, να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, για το κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι, και αφήνουμε τα λαχανικά να μαραθούν για 4΄-5΄.
Προσθέτουμε το θυμάρι.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 2΄ και να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και στη συνέχεια αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο, για περίπου 15’.
Αφού βράσει το φαγητό, το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε ρύζι στα πιάτα και από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο παπρικάζ με τη σάλτσα του.
Δείτε τα μυστικά μου για τέλειο σπυρωτό ρύζι πιλάφι.
Ψάχνετε για εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές με κοτόπουλο; Βρείτε τες όλες εδώ!