Για το κοτόπουλο πανέ
Πρώτα βάζουμε μεμβράνη στον πάγκο της κουζίνας και ακουμπάμε επάνω το ένα φιλέτο κοτόπουλου.
Καλύπτουμε με ένα κομμάτι μεμβράνη.
Με ένα τηγάνι ή άλλο πλακέ, βαρύ αντικείμενο χτυπάμε καλά το φιλέτο μέχρι να γίνει πλακέ και πολύ λεπτό, περίπου 1 εκατοστό πάχος.
Βάζουμε αλεύρι και αλατοπίπερο σε ένα βαθύ πιάτο και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο.
Σε ένα πιάτο βάζουμε τα ψίχουλα με το μοσχοκάρυδο.
Πρώτα πανάρουμε το φιλέτο στο αλεύρι, το τινάζουμε να φύγει το περιττό, έπειτα το βουτάμε στο αυγό.
Τέλος το περνάμε στα ψίχουλα, ακουμπάμε τα φιλέτα σε λαδόκολλα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μπορούμε να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο πανέ με δύο τρόπους.
Ο πρώτος είναι να το βάλουμε στο φούρνο σε αντικολλητικό ταψάκι, να το ραντίσουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και να το ψήσουμε στους 180°C.
Ο δεύτερος τρόπος είναι να ζεστάνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και να τηγανίσουμε το κοτόπουλο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 5 με 6 λεπτά από κάθε πλευρά.
Και στις δύο περιπτώσεις αφήνουμε τα φιλέτα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν καλά.
Για τη σως γιαουρτιού
Εκτός από το γιαούρτι βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 2 λεπτά.
Αδειάζουμε τη σάλτσα σε μπολ.
Προσθέτουμε το κρύο γιαούρτι και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Διατηρούμε τη σως κρύα.
Σερβίρετέ το με πράσινη σαλάτα και ντοματίνια.