Για τα κουλακλί με κιμά
Για το κουλακλί, ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη και συμπληρώνουμε αλεύρι όσο πάρει, μέχρι να πλάθεται.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο, το οποίο κόβουμε σε τετράγωνα μικρά κομμάτια.
Ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με το αυγό, το πιπέρι, το αλάτι, το μαϊντανό και λίγο λάδι.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε από ένα κουταλάκι μείγμα του κιμά σε κάθε ένα από τα κομμάτια ζύμης και τα κλείνουμε σαν φιογκάκια.
Τα βάζουμε σε ταψί το οποίο προηγουμένως έχουμε αλείψει με λάδι και τα ψήνουμε στους 180οC για μισή ώρα.
Το κουλακλί συνοδεύεται με τζατζίκι.