Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι φαρίνα, το καλαμποκάλευρο και το κορν φλαουρ σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε όλα τα τα στερεά υλικά με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό, το ούζο κι ανακατεύουμε με σύρμα να γίνει λείο και να εξαφανιστεί το αλεύρι.
Το αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
Επίσης όταν είναι κρύος ο χυλός και καυτό λάδι στο τηγάνι, τότε δεν ρουφάει λάδι και παραμένει κριτσανιστό.
Το υλικό που θα τηγανίσεις θα πρέπει να είναι στεγνό και να το αλευρώσεις πρώτα σε λίγο αλεύρι.
Τινάζεις να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βουτάς στο παγωμένο κουρκούτι.
Τηγανίζεις σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα.
Πάντα πρέπει να στεγνώνεις το υλικό σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.
Έτσι, δεν θα μαλακώσει μετά το τηγάνισμα και θα παραμείνει τραγανό.
Το κουρκούτι που περισσεύει μπορείς να το αρωματίσεις με βότανα ή ψιλοκομμένα λαχανικά και να το τηγανίσεις κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι.