Eκτέλεση
Βάζουμε το κους κους σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το αγγούρι ψιλοκομμένο, το ρόδι το αβοκάντο και το μάνγκο σε καρεδάκια, τα μυρωδικά και το αμύγδαλο.
Περιχύνουμε με το πορτοκάλι, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι με μέλι.
Προσθέτουμε αλάτι. Ανακατεύουμε το κους κους.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ρουφήξει το κους κους υγρασία από όλα τα υλικά.
Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε για να αφρατέψει.
Αν αγαπάτε το ρόδι, διαβάστε εδώ πώς να το επιλέξετε, να το καθαρίσετε και να το συντηρήσετε σωστά.
Ανακαλύψτε επίσης περισσότερες συνταγές για τα ωραιότερα συνοδευτικά για το τραπέζι σας.