Κρέμα μασκαρπόνε με φράουλες
Για την κρέμα μασκαρπόνε με φράουλες, πλένουμε πρώτα τις φράουλες, αφαιρούμε το κοτσάνι και τις κόβουμε στα δύο. Μάθετε όλους τους σωστούς χειρισμούς προκειμένου να απολαύσετε μοναδικά τις φράουλες.
Τις βάζουμε σε μπολ.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, περιχύνουμε με το μπαλσάμικο.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄ να λιώσει η ζάχαρη.
Στο μεταξύ σε μπολ ενώνουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε το δυόσμο ή τη μέντα και τον/τη ρίχνουμε στις φράουλες.
Ανακατεύουμε.
Σε τέσσερα ποτήρια ισομοιράζουμε τις φράουλες και γαρνίρουμε με την κρέμα τυριού.