Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα το σπιτικό φύλλο.
Βάζουμε το αλεύρι με το αλάτι στον κάδο του μίξερ με τα μαχαίρια (κόφτες).
Ρίχνουμε το κρύο βούτυρο σε κομμάτια και δουλεύουμε το μίξερ για μισό λεπτό.
Το μείγμα θα έχει γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
Προσθέτουμε 1 κουταλιά νερό και θέτουμε το μίξερ σε λειτουργία.
Προσθέτουμε την επόμενη κουταλιά νερό και ξαναθέτουμε το μίξερ σε λειτουργία.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε την υπόλοιπη 1/2 κ.σ. νερό, πάντα με το μίξερ σε λειτουργία.
Όταν η ζύμη ενωθεί σε μία μάζα, τη μαζεύουμε, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε 15 λεπτά στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα για περίπου 10 λεπτά.
Πασπαλίζουμε μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να κρυώσουν.
Τ’ αδειάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το τυρί, την τριμμένη πατάτα, τα αυγά χτυπημένα, το γιαούρτι και το καγιέν.
Ανακατεύουμε καλά τη γέμιση.
Λαδώνουμε φόρμα ή ταψάκι 25 εκ.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα 2, το ένα μέρος λίγο μεγαλύτερο.
Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο, το στρώνουμε, αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.
Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που περισσεύουν.
Τρυπάμε εδώ κι εκεί την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 45 λεπτά ώσπου να ροδίσει το φύλλο.