Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο κι ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το καρότο, τον αρακά και τις ντομάτες.
Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κριθαράκι.
Ανακατεύουμε να βουτυρωθεί καλά.
Το προσθέτουμε στον κιμά καθώς και 6 φλ. βραστό νερό.
Σιγοβράζουμε για 10´ και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε τακτικά να μην πιάσει το κριθαράκι.
Όταν το βγάζουμε από την φωτιά πρέπει να είναι αραιό, να έχει ζουμάκι, όχι να είναι στεγνό.
Ρίχνουμε το μισό κεφαλοτύρι στον κιμά.
Αδειάζουμε το μείγμα κιμάς-κριθαράκι σε πυρίμαχο σκεύος.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Στρώνουμε από πάνω τις φέτες τυριού.
Σε μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.
Τα στρώνουμε στην επιφάνεια του φαγητού.
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το κεφαλοτύρι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 180°C για 30′, να ροδίσει η κρούστα γιαουρτιού.