Κρουασάν με γέμιση λαχανικών
Για τα γεμιστά αλμυρά κρουασανάκια φτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση.
Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, εκτός από την ντομάτα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα ή να χάσουν το σχήμα τους.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάρκα ντομάτας. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μυρωδικά και αποσύρουμε.
Προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κρουασάν.