Εκτέλεση
Στραγγίζουμε πρώτα τις ημιλιαστές (πιο μαλακές και πιο γλυκές) ντομάτες από το λάδι τους και τις κόβουμε σε 3-4 λωρίδες την καθεμία.
Τις βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τις ελιές, τη φέτα, το μανούρι, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε με προσοχή σε γυάλινο βάζο που να κλείνει αεροστεγώς.
Φροντίζουμε όλα τους να είναι καλυμμένα με το ελαιόλαδο.
Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο επιπλέον μέχρι να καλυφθούν.
Διατηρούμε την κρύα σάλτσα στο ψυγείο.
Μπορούμε να τη διατηρήσουμε έτσι για περίπου 2 εβδομάδες.
Πριν σερβίρουμε, ανακινούμε ελαφρά το βάζο γιατί το λάδι παγώνει στην επιφάνεια.
Σερβίρετέ τη σαν ντιπ με φρεσκοψημένο ψωμί, βάλτε τη σε πίτσες ή πάνω σε μπρουσκέτες.
Μπορείτε να την απολαύσετε επίσης σαν σάλτσα για οποιοδήποτε ζυμαρικό, συμπλήρωμα σε πράσινη σαλάτα ή σαν γέμιση μέσα ζύμες και πίτες.