Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, το μέλι, την κανέλα και το γαρύφαλλο να βράσουν, για περίπου 10΄.
Το σιρόπι αυτό το διατηρούμε καυτό.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει.
Τότε, ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο, ψήνοντας το να καβουρδιστεί για περίπου 15΄.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το καβουρδισμένο αλεύρι το καυτό σιρόπι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά το μείγμα για 20΄.
Σε ένα ταψί 36 εκ. βάζουμε πασπαλίζουμε το σουσάμι να καλύψει όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε το μείγμα.
Το πατάμε καλά καλά με ένα κουτάλι να πάει παντού και να ισιώσει.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σουσάμι.
Ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς C στις αντιστάσεις, τοποθετώντας το ταψί στη μεσαία σχάρα, για 1 ώρα περίπου.
Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι αν ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα του ταψιού, τότε είναι έτοιμη.
Την αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Περισσότερες συνταγές για παραδοσιακά γλυκά από όλη την Ελλάδα.