Εκτέλεση
Κόβουμε το λάχανο στη μέση και αφαιρούμε το κοτσάνι καθώς και τα εξωτερικά φύλλα.
Το ψιλοκόβουμε με μαχαίρι σε ένα μεγάλο μπολ, όπου θα φτιάξουμε τη σαλάτα λάχανο καρότο με μαγιονέζα.
Κόβουμε τα κλωνάρια σέλερι και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από το μήλο και το ψιλοκόβουμε σε κυβάκια (με τη φλούδα του). Ψιλοκόβουμε την κόκκινη πιπεριά (αφαιρούμε ίνες και σπόρους).
Τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη η ψιλοκόβουμε τα καρότα και το κρεμμύδι.
Περιχύνουμε με το ξίδι και ανακατεύουμε καλά τα λαχανικά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση και πασπαλίζουμε με 1 πρέζα ζάχαρη.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, τη μαγιονέζα. το γιαούρτι κι ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τουλάχιστον για 2 ώρες στο ψυγείο.
Λίγο πριν σερβίρουμε τη σαλάτα λάχανο καρότο με μαγιονέζα, ελέγχουμε το αλατοπίπερο και το ξίδι και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμα.