Λικέρ µασαλά µε εσπεριδοειδή
Για το λικέρ εσπεριδοειδών μασαλά, πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα και αφαιρούμε τη φλούδα με λεπτό μαχαιράκι για ν’ αποφύγουμε το λευκό σημείο (πέτσα) που πικρίζει τα λικέρ.
Σε γυάλινο σκεύος που κλείνει αεροστεγώς βάζουμε όλα μαζί τα υλικά. Τ’ αφήνουμε για 20 ημέρες, ανακινώντας κατά διαστήματα το γυάλινο σκεύος.
Όταν περάσει το χρονικό διάστημα των 20 ημερών, το σουρώνουμε με διπλωμένο τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μποτίλιες του λικέρ