Εκτέλεση
Ξεκινάμε με τη ζύμη, βάζοντας το γάλα και τη μαγιά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Προσθέτουμε το βούτυρο (μαλακό), το κεφαλοτύρι και την πάπρικα και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με το κουτάλι και ρίχνουμε το αλεύρι.
Η ζύμη πρέπει να είναι λαδερή.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 25 μπαλίτσες.
Ένα – ένα κομμάτι το πλαταίνουμε μακρόστενα ανάμεσα στις παλάμες μας.
Τοποθετούμε ένα λουκάνικο και κλείνουμε σε ρολό αφήνοντας τα πλαϊνά ανοιχτά, να φαίνονται οι άκρες του.
Αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά να ροδίσουν σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 160ºC στον αέρα.
Τα απολαμβάνουμε ζεστά ή κρύα.