Για το κεμπάπ σόγιας
Για το κεμπάπ σόγιας
Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε το κρεμμύδι 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο..
Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε μέχρι να λαδωθεί.
Για τη σάλτσα
Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο.
Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια.
Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ.
Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.