Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα κρεμμύδια για 2΄-3΄, να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε το καρότο και το κολοκύθι τριμμένα, να πιούν τα υγρά τους.
Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10΄.
Στραγγίζουμε τον τόνο από το υγρό του, τον λιώνουμε με πιρούνι και τον προσθέτουμε στη σάλτσα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μαϊντανό και την κάππαρη καθώς και αλατοπίπερο.
Στο μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σε κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Δες επίσης: