Εκτέλεση
Βράζουμε πρώτα τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά και στραγγίζουμε καλά.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.
Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Μάθετε όλα τα μυστικά μου για μοναδικό ογκρατέν εδώ!