Μακαρόνια ογκρατέν για το καθημερινό σας τραπέζι. Εύκολα μακαρόνια ογκρατέν με κρέμα...

Μακαρόνια ογκρατέν για το καθημερινό σας τραπέζι. Εύκολα μακαρόνια ογκρατέν με κρέμα γάλακτος.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 30 λεπτά
579

Για τα μακαρόνια ογκρατέν

  • 1 συσκ. μακαρόνια
  • 300 γρ. ζαμπόν
  • 200 γρ. κασέρι
  • 200 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Βράζουμε πρώτα τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά και στραγγίζουμε καλά.

    Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.

    Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light.

    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

    Περιχύνουμε τις ταλιατέλες.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

    Μάθετε όλα τα μυστικά μου για μοναδικό ογκρατέν εδώ!

    Οδηγός Μαγειρικής

    Μυστικά για κάθε είδος μαγειρέματος
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται