Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε πρώτα τα καλαμπόκια και με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τους καρπούς.
Λιώνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι.
Προσθέτουμε τα καλαμπόκια και τα αφήνουμε να μελώσουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την καυτερή πιπερίτσα σε λεπτές φέτες.
Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό από το λάιμ.
Αποσύρουμε από την φωτιά.
Τέλος όσο είναι ζεστά τα καλαμπόκια προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε να λιώσει το τυρί.
Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μακαρονοσαλάτας και προσθέτουμε το καλαμπόκι με την λιωμένη παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε, τρίβουμε έξτρα παρμεζάνα πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Τη σερβίρουμε αμέσως και την απολαμβάνουμε ζεστή και αχνιστή!