Εκτέλεση
Πρώτα βράζουμε τα ζυμαρικά.
Έπειτα τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό έτσι ώστε να είναι τελείως στεγνά.
Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τη σως τυριών και περιχύνουμε τη μακαρονοσαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.
Για τη σως τυριών
Ζεσταίνουμε το γάλα σε μικρή κατσαρόλα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα το φρέσκο τυρί κρέμα και τα τρίμματα φέτας.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με πιρούνι ή με ραβδομπλέντερ, έτσι ώστε να λιώσει τελείως η φέτα και να γίνει μία λεία κρέμα τυριού.
Αφήνουμε να κρυώσει.