Εκτέλεση
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό ταψί και απλώνουμε σε μια στρώση τα πλευρώτους.
Τα καρυκεύουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα αλείφουμε με ένα πινέλο να λαδωθούν.
Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι.
Τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στη μεσαία σχάρα, για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε το γλυκοπικάντικο ταχίνι: Ρίχνουμε στον κάδο του μπλέντερ το σκόρδο, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το μέλι.
Τα αλέθουμε μέχρι να πολτοποιηθεί το σκόρδο.
Προσθέτουμε το ταχίνι, το νερό, τον κουρκουμά και το καυτερό πιπέρι και δουλεύουμε λίγο ακόμα το μείγμα στο μπλέντερ να ομογενοποιηθεί.
Αραιώνουμε τη σάλτσα με λίγο νερό.
Ελέγχουμε τις γεύσεις για την ένταση των υλικών και διορθώνουμε ανάλογα με το πώς το προτιμάμε, πιο ξινό, γλυκό ή πιο καυτερό.
Μόλις βγάλουμε τα πλευρώτους από το φούρνο, τα περιχύνουμε, όσο είναι ζεστά, με το γλυκοκαυτερό ταχίνι.
Πασπαλίζουμε με τα χοντροκομμένα φουντούκια και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.