Εκτέλεση
Πρώτα ψιλοκόβουμε το λάχανο, το αλατίζουμε και το πιέζουμε ελαφρά να αφήσει τα υγρά του.
Το βάζουμε στη σαλατιέρα.
Πλένουμε τα μήλα (δεν τα ξεφλουδίζουμε) και αφαιρούμε την καρδιά και τα κοτσάνια τους.
Τα κόβουμε σαν σπιρτόξυλα και τα προσθέτουμε στο λάχανο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρύδια και τα ρόδια.
Χτυπάμε στο μπλέντερ ελαιόλαδο, ξίδι, ζάχαρη, μουστάρδα, μπούκοβο και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και είναι έτοιμη.
Ταιριάζει τέλεια µε, ψητά, πουλερικά και γενικά µε όλα τα κρεατικά.