Για το σουβλάκι ξιφία
Βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε μπολ και τα ανακατεύουμε.
Κόβουμε το φιλέτο ξιφία σε μέγεθος μπουκιάς.
Το αραδιάζουμε σε ρηχό σκεύος και περιχύνουμε µε τη µαρινάδα.
Σκεπάζουμε το σκεύος και το αφήνουμε για 30΄ στο ψυγείο.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μεγάλα καρέ (για σουβλάκι). Τα ντοµατίνια τα αφήνουμε ολόκληρα.
Στήνουμε τα σουβλάκια ξεκινώντας µε λαχανικά. Εναλλάξ βάζουμε λαχανικά και ψάρι. Τελειώνουμε πάλι µε λαχανικά.
Αλείφουμε όλα τα σουβλάκια µε τη µαρινάδα.
Τα αραδιάζουμε σε σχάρα μέσα σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200οC για 15΄-20΄.
Κατά διαστήματα τα γυρίζουμε για να ψηθούν σωστά γύρω γύρω.
Ο πιο ωραίος τρόπος είναι να ψήσουμε τα σουβλάκια στη σχάρα, στα κάρβουνα.