Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με πιρούνι.
Έπειτα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τα αυγ;a.
Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό μείγμα.
Αλείφουμε την ατομική φόρμα του κέικ ή ατομική φόρμα μιας χρήσεως ( 8 περίπου) με ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα τινάζουμε.
Μοιράζουμε το μείγμα στις φόρμες.
Ψήνουμε τα μελοπιτάκια στους 170°C βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
Εάν θέλουμε, πασπαλίζουμε τα ζεστά μελοπιτάκια με κανελοζάχαρη ή με λίγο μέλι, αφού τα βγάλουμε ζεστά από το φούρνο.
Τα σερβίρουμε αμέσως μέσα στη ατομική φόρμα και τα απολαμβάνουμε ζεστά!