Εκτέλεση
Για τη γέμιση
Καθαρίζομε πρώτα τα μήλα και τα κόβουμε σε πολύ μικρά καρέ και τα βάζουμε σε μπολ.
Τα ραντίζουμε με χυμό λεμόνι για να μην οξειδωθούν και μαυρίσουν.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο, θα ψήσουμε στον αέρα στους 170ºC.
Για τα φύλλα
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας με το μαχαίρι κατά μήκος της μακριάς πλευράς στη μέση και έπειτα κόβουμε κάθετα στα 3.
Το ίδιο κάνουμε και με το δεύτερο φύλλο.
Σχηματίζουμε δηλαδή 6 τετράγωνα κομμάτια από κάθε φύλλο.
Στο δεύτερο φύλλο, με κοφτερό μαχαίρι ή ροδάκι ζύμης χαράζουμε 2-3 χαρακιές στο κέντρο κάθε κομματιού.
Αυτά θα είναι τα καπάκια και πρέπει να αναπνέει κατά το ψήσιμο και να βγαίνουν οι υδρατμοί.
Για το γέμισμα
Ισομοιράζουμε τη γέμιση, αφήνοντας κενό γύρω γύρω.
Αλείφουμε το κενό γύρω γύρω με αυγό.
Κολλάμε τα υπόλοιπα φύλλα και τα κλείνουμε.
Τσιμπάμε τις άκρες να κολλήσουν.
Αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό.
Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά να ροδίσουν καλά.
Τέλος, αχνίζουμε με κανέλα και ζάχαρη άχνη.