Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε, το στραγγίζουμε καλά και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι.
Ρίχνουμε τα σκόρδα χοντροκομμένα και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι το τυρί το οποίο είναι κομμένο σε μεγάλους κύβους.
Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας απαλά.
Το τυρί θα πάρει χρώμα και σχεδόν θα διαλυθεί, έτσι πρέπει να γίνει.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Τέλος ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή με μοσχάρι και σάλτσα πεκορίνο που συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.