Στο τηγάνι
Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήνουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά να γίνουν διάφανα, χωρίς να πάρουν χρώμα.
Τα αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε το δαφνόφυλλο.
Τα αφήνουμε για περίπου 10΄-12΄ να ξανθύνουν και να μαλακώσουν.
Τα βγάζουμε σε πιατέλα.
Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές φέτες και στη συνέχεια σε μακρόστενα κομμάτια.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τα κομμάτια και το τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περιττό αλεύρι.
Ροδίζουμε το ταμποναρισμένα με αλεύρι κομμάτια στο ελαιόλαδο.
Φροντίζουμε να πάρει χρώμα γύρω γύρω, για περίπου 3 λεπτά.
Τότε προσθέτουμε ξανά τα κρεμμύδια στο τηγάνι και σοτάρουμε για 1 λεπτό ανακατεύοντας.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστoύν σχεδόν όλα τα υγρά και να μείνει το φαγητό με το λάδι του.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αφού δοκιμάσουμε.
Μιας και το συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ειδικά πλούσιο σε σίδηρο, για αυτό πρέπει να υπάρχει στη διατροφή μας. Το μαγείρεμά του πρέπει να γίνεται με προσοχή ώστε να έχετε το πιο γευστικό αποτέλεσμα.