Εκτέλεση
Είναι πολύ βασικό, τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά, ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αν είναι πιο σκληρά δεν θα λιώσει το αβοκάντο και δεν θα γίνει η μους λεία και ομοιόμορφη.
Δείτε εδώ πώς να κάνετε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα και πως να το τεμαχίσετε εύκολα και γρήγορα.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα, και να σχηματιστεί η ελαφριά μους.
Ισομοιράζουμε με ένα κουτάλι σε ψηλά ποτήρια.
Σερβίρεται αμέσως ή ακόμα πιο δροσερή από το ψυγείο.
Αγαπάτε το αβοκάντο; Δείτε εδώ περισσότερες νόστιμες και υγιεινές συνταγές!