Μους γιαουρτιού µε φρούτα
Για να φτιάξουμε τη μους γιαουρτιού χωρίς ζάχαρη, βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μέλι ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας μας.
Ανακατεύουμε τα υλικά και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε καθαρό μπολ.
Με ένα σύρμα ή με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
Προσθέτουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μέσα στο μπολ με το γιαούρτι.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να ομογενοποιηθούν τα υλικά για την μους γιαουρτιού.
Σερβίρουμε σε ατομικά ποτήρια.
Βάζουμε σπασμένα μπισκότα, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα, συνεχίζουμε με λίγη μους και γαρνίρουμε με φρέσκα κόκκινα φρούτα.
Προαιρετικά, προσθέτουμε φυστίκι Αιγίνης.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες να παγώσουν.
Εκτός από ποτήρι, το γιαουρτόγλυκο χωρίς ζάχαρη, μπορεί να μπει σε ένα βαθύ μπολ και να σερβιριστεί με κουτάλι σε ατομικά μπολάκια.
Φτιάξτε στρώσεις γιαουρτογλυκό με μους γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα, φρέσκα φρούτα και δροσιστείτε με αέρινη φρουτένια γεύση.
Δροσερό γλυκό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.