Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση.
- Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.
- Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.
- Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
- Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι.
- Κλείνουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.