Μπαγκέτα με αγγούρι, λιαστή ντομάτα και ελιά

Σάντουιτς με μπαγκέτα και λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Ετοιμάζονται στο λεπτό και μπορείτε να τα απολαύσετε παντού.

Εύκολη
0:20

1

10 λεπτά

10 λεπτά

σάντουιτς με μπαγκέτα

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

    1. Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση.
    2. Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.
    3. Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.
    4. Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
    5. Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι.
    6. Κλείνουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.
Απόρρητο