Για το μπακαλιάρο με σπανάκι
Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
Τα αφήνουμε να μαραθούν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.
Μάθετε το μυστικό μου για το σωστό ξαλμύρισμα και μαγείρεμα του μπακαλιάρου.