Εκτέλεση
Με ένα μεγάλο κουτάλι παγωτού, παίρνουμε μπάλες παγωτό καραμελέ και τις ακουμπάμε σε δισκάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
Αφήνουμε στην κατάψυξη να σφίξουν καλά.
Ψήνουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο στους 200οC για 10΄ να ροδίσουν.
Αφήνουμε να κρυώσουν.
Αλέθουμε στο μπλέντερ, τα αμύγδαλα, τον καφέ και την σοκολάτα.
Κυλάμε τις παγωμένες μπάλες, να κολλήσει καλά επάνω το αλεσμένο υλικό.
Βάζουμε σε μπολ και περιχύνουμε σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα.