Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα τις φακές, το καρότο, το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα καλύπτουμε με νερό.
Βράζουμε για 25 λεπτά να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το ψωμί, το κόρν φλαουρ, το μαϊντανό, τον άνηθο, το τριμμένο καρότο, το κάρυ, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.
Τα ζυμώνουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε 4 κομμάτια.
Σε ένα μικρό ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί.
Το αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε.
Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC στον αέρα, στην μεσαία σχάρα για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.