Μπόμπα τυριού
Βάζουμε το τυρί κρέμα σε μπολ και με μίξερ χειρός το αφρατεύουμε.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, άνηθο, σχοινόπρασο και φρέσκα κρεμμύδια.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
Απαλά ενώνουμε με σπάτουλα τα 2 μείγματα σε στρογγυλό γυάλινο μπολ.
Απλώνουμε το βρεγμένο τουλουπάνι, βάζουμε μέσα το μείγμα.
Κλείνουμε καλά με μεμβράνη και παγώνουμε 1 νύχτα.
Ξεφορμάρουμε (σαν μπάλα τυριού) και σερβίρουμε με κράκερ.