Τα τα μπουσέ Σαντορίνης
Ψήνουμε τα αμύγδαλα με τη φλούδα ή χωρίς για λίγα λεπτά, περίπου 10 λεπτά στους 200°C.
Αφού κρυώσουν τελείως τα ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά.
Αμύγδαλο, ζάχαρη, κακάο και τριμμένο μπισκότο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε λίγο λίγο το ανθόνερο ζυμώνοντας με τα χέρια το μείγμα μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται σε τρουφάκια.
Τα πλάθουμε σε μικρές στρογγυλές μπουκιές.
Βουτάμε τα μπουσέ σε κρυσταλλική ζάχαρη και τα ακουμπάμε σε καραμελόχαρτα.
Διατηρούνται εκτός ψυγείου για πολλές ημέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον πολιτιστικό σύλλογο Σαντορίνης και την Ρένα Φύτρου για την παραχώρηση της συνταγής.