Μυζηθροπιτάκια
Τα μυζηθροπιτάκια με μέλι και φύλλο κρούστας είναι τραγανά, πεντανόστιμα και ονειρεμένα!
Βάζουμε πρώτα σε μπολ τη μυζήθρα και τη λιώνουμε με πιρούνι.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: τα αυγά, την κανέλα, τη μαστίχα και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε τα φύλλα και κόβουμε, κατά μήκος της μακριάς πλευράς, 5 λωρίδες.
Κρατάμε τη μια λωρίδα να δουλεύουμε και καλύπτουμε τα υπόλοιπα φύλλα με νωπή πετσέτα.
Αλείφουμε με βούτυρο τη μια λωρίδα φύλλου, ακουμπάμε 1 κουταλάκι γέμιση και κλείνουμε σε τρίγωνο.
Αφού τα τελειώσουμε όλα, τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά σε καυτό λάδι.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.
Τα αραδιάζουμε σε πιατέλα, τα περιχύνουμε με μπόλικο θυμαρίσιο μέλι και τα πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Τα μισά μπορούμε να τα αφήσουμε να κρυώσουν και να τα πασπαλίσουμε με κανελοζαχαρη.
Επίσης, αντί για τηγάνι, μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο.
Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί, με την ένωση προς τα κάτω και τα ψήνουμε στους 160°C, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά να ροδίσουν.
Ζεστά όπως είναι, τα περιχύνουμε με μέλι και κανέλα.