Για τα τρουφάκια καρύδας
Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά και τα ανακατεύεις μέχρι να ενωθούν καλά.
Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέτεις λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.
Πλάσε τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.
Κύλησε τα στην τριμμένη καρύδα.
Διατήρησε τα στο ψυγείο.
Δοκίμασε και αν θέλεις το μίγμα πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας σας.
Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.
Το πραγματικά μοναδικό με αυτά τα τρουφάκια καρύδας είναι το πόσο εναλλακτικά υλικά έχουν.
Ενώ τα περισσότερα τρουφάκια έχουν γαλακτοκομικά και σοκολάτα αυτά γίνονται χωρίς αυτά.
Το βούτυρο και το γάλα καρύδας που χρησιμοποιείται, προσδίδει μοναδικά αρώματα και υπέροχη υφή σε αυτές τις σοκολατένιες μπουκιές.
Η αμυγδαλόψυχα προσφέρει αυτή την ιδιαιτερότητα. Αλλάζει την υφή του μείγματος και όλα αυτά μαζί με τους χουρμάδες δημιουργούν ένα μείγμα ενέργειας νοστιμιάς και γλύκας μοναδικό!
Θέλεις περισσότερες συνταγές για γλυκά κεράσματα; Βρες τες όλες εδώ!