Εκτελεση
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γινει εύπλαστη.
Σκεπάζουμε με νωπή πετσέτα ή μεμβράνη και την αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου μία ώρα σε ζεστό μέρος ή για δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Αφού ανέβει η ζύμη, τη χωρίζουμε σε δύο κομμάτια.
Τη σκεπάζουμε ξανά και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσουν πάλι.
Φτιάχνουμε δύο κομματια με διάμετρο 30-35 εκ. η κάθε μία.
Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζ, είτε με τις άκρες των δαχτύλων πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις σε αλευρωμένη επιφάνεια, είτε με πλάστη να θέλουμε να γίνει πιο λεπτή και πιο τραγανή.
Το βάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής πασπαλισμένο με καλαμποκάλευρο.
Πασπαλίζοντας την πετυχαίνουμε πιο τραγανή κρούστα στο κάτω μέρος της.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C βαθμούς στις αντιστάσεις και κάτω κάτω στο φούρνο τοποθετούμε ταψί από την ανάποδη και το αφήνουμε να κάψει καλά.
Η επιφάνεια του πυρωμένου ταψιού θα την ψήσει γρηγορότερα και θα της δώσει πιο τραγανή υφή.
Τα υλικα
Στρώνουμε τη σάλτσα ντομάτας πανω της.
Απλώνουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τη ρίγανη, τις γαρίδες, το τυρί και τις ελιές.
Την ακουμπάμε άνω στο πυρωμένο ταψί και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά, σε πολύ δυνατό φούρνο, μέχρι να γίνει τραγανή.