Εκτέλεση
Λιώνουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά.
Αφού την λιώσουμε την αφήνουμε λίγα λεπτά να γίνει χλιαρή.
Σε ένα μπολ, βάζουμε το ταχίνι ολικής.
Λίγη λίγη ρίχνουμε τη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις το μείγμα με μια μαλακή σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε το χαλβά χοντροκομμένο καθώς και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε απαλά τα υλικά.
Δημιουργείται μια μάζα.
Το βάζουμε σε μία μεμβράνη και ρολάρουμε δίνοντας το σχήμα του.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει για περίπου 2 ώρες ώσπου να κόβεται.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Είναι ένα νόστιμο γλυκό ή υγιεινό σνακ που δίνει ενέργεια.